5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes

Sāļie krekeri

Sastāvdaļas

milti - 300 g
sviests - 150 g
piens - 50  ml
sāls - 1 tējk.
Apsmērēšanai
piens - 25 ml
sāls -1 tējk.

Pagatavošana

Aukstu sviestu sarīvē uz rupjas rīves.

Sviestam pievieno miltus, sāli un samīca sīkās drumstalās.

Pielej pienu,  samīca mīklu un liek ledusskapī vismaz uz stundu.

Atdzesēto mīklu izņem no ledusskapja un izrullē 3 mm biezumā.

Ar formiņām vai vienkārši ar glāzi spiež aplīšus un liek uz pannas (izklāj cepamo papīru). Sadursta ar dakšiņu un apsmērē ar sāļu pienu.

Cep 200º C apmēram 13 minūtes, līdz krekeri zeltaini.

Lai labi garšo!  

Kategorija: Cepumu receptes | Pievienoja: egro (25.12.2017)
Skatījumu skaits: 880 | Atslēgvārdi: Cepumu receptes | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0