5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi

Biezpiena kūka ar persikiem ''Baltais zieds''

Sastāvdaļas

biezpiens - 400 g
želatīns - 25 g
iebiezināts piens ar cukuru - 1 kārba
konservēti persiki

Pagatavošana

Želatīnam uzlej 150 ml auksta ūdens un ļauj uzbriest.

Biezpienam pievieno iebiezināto pienu un saputo.

Persikus sagriež gabaliņos, pievieno biezpiena masai un samaisa. Persikus var aizstāt ar jebkuriem citiem augļiem vai ogām.

Uzbriedināto želatīnu izkausē karstā ūdens peldē, nedaudz padzesē, pievieno biezpiena masai un samaisa.

Klāj biezpiena masu kēksa formā, izlīdzina un liek uz 5 stundām ledusskapī sastīvēt.

Lai labi garšo!

Kategorija: Biezpiena kūkas un pīrāgi | Pievienoja: egro (09.06.2021)
Skatījumu skaits: 401 | Atslēgvārdi: Biezpiena kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0